Categorieën
Geen categorie

Les via Skype of Facetime! Ook in tijden van Corona..

|

Al een aantal jaar was er bij mij de mogelijkheid om in geval van overmacht (sneeuw/gladheid, geen vervoer e.d.) les te krijgen via Skype, Facetime of vergelijkbare platforms. In de leskamer leer je écht het meest effectief, en kan je bovendien samenspelen en beter op klankkwaliteit werken. Desondanks dat er zeker nadelen aan online lessen kleven is een online les wel te prefereren boven géén les.

In verband met Corona (Covid-19) kreeg ineens iedereen zijn les op de een of andere manier online. De komende tijd zal de online les niet helemaal weg zijn: wie gezondheidsklachten heeft die doen denken aan Corona, of in contact is geweest met iemand met Corona en in quarantaine moet, krijgt zijn les online. Zo blijft je les-continuïteit gewaarborgd! Uiteraard zal ik bij ziekte eveneens aangeven dat lessen helaas online moeten. In het geval van een hernieuwde lockdown is er geen keus, maar doe ik mijn uiterste best om ook de online lessen zo inspirerend mogelijk te houden.