Categorieën
Geen categorie

Les via Zoom, Skype of Facetime!

|

Online les is tegenwoordig zo normaal dat het gebruik ervan bijna geen verdere uitleg nodig heeft. Les via Zoom, Skype of Facetime biedt naast allerlei nadelen zoals de soms matige geluidskwaliteit, haperend beeld, de grotere afstand én het niet kunnen samen spelen, zeker ook voordelen. Wél les hebben als je niet fit bent, of als je ouders je een keer niet kunnen brengen. Wél les als je het anders door de bijkomende reistijd niet zou redden, of als de wegen in de winter glad zijn.. daarnaast blijkt dat er in de online les een heleboel technische spel-aspecten heel erg goed te behandelen zijn, en dat leerlingen ook veel zelfstandiger luisteren en spelen dan soms fysiek in de les gebeurt.

Het uitgangspunt nu is dat de lessen zoveel mogelijk live, dus hier in de leskamer zijn, tenzij…